Digitalizarea schimbă modul în care se desfășoară business-urile din domeniul medical, iar modernizarea serviciilor medicale înseamnă mai puțin timp pierdut cu birocrație și mai mult timp pentru pacienți.

Daca dorești să îți digitalizezi cabinetul dentar, însă nu ai toate informațiile necesare pentru a demara acest proces, am pregătit o serie de informații, care știm că îți vor fi utile.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat Programul de Digitalizare a IMM-urilor, prin care cabinetele stomatologice pot obține fonduri pentru a își digitaliza activitatea. Perioada de depunere a proiectelor în sistemul electronic PNRR este 01.02.2023 – 31.03.2023.

Ne bucuram să anunțam că printre activitățile finanțate de acest program se numără și achiziția de aplicații și licențe software, abonamente pentru servicii software sau hosting în cloud.

În continuare vom prezenta câteva dintre soluțiile software adresate cabinetelor dentare, existente pe piața din Romania, pentru a afla care este potrivită pentru nevoile cabinetului tău.

Istoma

Istoma este un soft de gestiune a clinicilor si cabinetelor stomatologice, cu multiple funcționalități precum: calendar programări, plan de tratament, gestiune financiară, rapoarte automate, SMS-uri automate, aplicație pacienți. Istoma oferă clinicilor atât varianta de abonament lunar cât și soluții de tip one-time-payment. Pentru clinicile și cabinetele care accesează fonduri nerambursabile, prețul de achizitie este 1999 EUR + TVA/unit dentar. În cazul în care se optează pentru varianta de găzduire în cloud a bazei de date, la costurile menționate mai sus, se va adăuga partea de hosting pentru 19 RON+TVA/unit dentar/lună.

SmileSIM

SmileSIM este soluția All-In-One pentru managementul cabinetelor și clinicilor stomatologice. Bazat pe Cloud, SmileSIM oferă posibilitatea de a crea un numar nelimitat de conturi pentru manager, medici, recepție. Are o interfață grafică intuitivă, pentru a fi ușor de utilizat și poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Printre funcționalitățile oferite de SmileSIM se numără: conturi de acces nelimitate, SMS-uri automate, programări online, dosar pacient, aplicație pentru pacienți, status dentar, plan de tratament.

AtriumApp

AtriumApp este o aplicație este o aplicație în Cloud, disponibilă online, special dezvoltată pentru managementul complet al unei clinici stomatologice. Acest software stomatologic este conceput pentru a veni în ajutorul clinicilor mici și mijlocii, care au nevoie de ușurintă în utilizare. Printre caracteristicile și funcționalitățile oferite de AtriumApp se numară: conturi de acces nelimitate, SMS-uri nelimitate, calendar programari, plan de tratament, dosar pacient, modulul paperless. Prețul pentru pachetul de digitalizare este de 3700 euro/clinică, include hosting in Cloud, și are valabilitate de 10 ani.

Droot

DROOT Software Stomatologic Online, oferă soluţii de management pentru cabinetele și clinicile stomatologice. Droot propune medicilor soluții digitale pentru programare pacienți, facturare, comunicare, imagistică, grafică de lucru 3D, semnătură electronică, asistență tehnică, instruire, conversie de date și multe altele. Oferta de tip One-Time Payment nu este disponibilă pe web-site-ul Droot, însă puteți contacta echipa Droot pentru a solicita o ofertă personalizată. De asemenea, puteți opta pentru soluția abonament lunar, cu prețuri începând de la 130 RON/medic/lună.

Tabel comparativ soft-uri dentare

Droot SmileSIM
Istoma
AtriumApp Dentware
Programari
Dosar electronic pacient
Status dentar grafic
Plan de tratament
Financiar
Acces din Web
Aplicatie mobil
Aplicatie pacient
SMS-uri automate
Hosting baza de date in cloud
Formulare pacient
GDPR integrat
Functii pentru management cabinet
Rapoarte si statistici automate
Posibilitatea de a personaliza pretul prin pachete custom
Asistenta tehnica
DrootSmileSIMIstomaAtriumAppDentware
Pretul soft-ului pentru clinicile care acceseaza fonduri pentru digitalizarePret la cererePret la cerereOne time payment
1999 EURO +TVA/unit Stocare in cloud 19 RON +TVA/ unit/luna
One time payment (Valabilitate 10 ani)
3700 EURO/ clinica
Pretul include stocarea in Cloud si functii SMS
Pret la cerere
Detalii despre modul de tarifarePlata per medicConturi nelimitatePlata per unitConturi nelimitate
Plata per unit
Web-sitedroot.rosmilesim.roistoma.roatriumapp.rodentware.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *